Havila Kystruten

Havila Kystruten er et norsk rederi som seiler den klassiske kystreisen mellom Bergen og Kirkenes med norskekystens mest miljøvennlige skip. Havila Kystrutens fire skip er lastet med verdens største batteripakke slik at du kan du seile gjennom sårbare fjorder i fire timer uten støy eller utslipp. Batteriene lades opp av ren vannkraft når vi er i land, og når batteriene er tomme går vi over på naturgass som kutter CO2 med rundt 25 prosent. Skroget er spesialdesignet for maksimal energieffektivitet, og overskuddsvarme fra kjølevann og sjø blir brukt til oppvarming om bord. På menyen står kortreist mat fra lokale produsenter, og all unødvendig plast er kuttet vekk. Havila Kystruten overgår myndighetenes krav til utslippskutt, og har seilas med nullutslipp som mål. Skipene er 124 meter lang, 22 meter bred, har 10 dekk og en kapasitet på 640 passasjerer.

God Mobildekning til Sjøs

Dekningspatruljen har vært involvert i byggeprosjektet siden 2019, og har hatt ansvar for design, prosjektering og leveranse av mobilanlegg til alle 4 skipene.

Havila Kystruten ønsket å sikre god mobildekning til sjøs både innendørs og utendørs til deres reisende, og valget falt på Dekningspatruljen til å utføre denne jobben.

Besøk Havila Kystruten her

Se andre prosjekter vi har levert til sjøs her

Kontakt oss

Telefon: +47 55 00 55 00
E-post: post@dekningspatruljen.no
Åpningstid: Man – fre: 8:00 – 16:00

Hovedkontor

Noen av våre prosjekter

Havila Kystruten

Byfjordparken

Helse Nord

Bybanen i Bergen

Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du vår personvernserklæring. Les mer