Byfjordparken

Byfjordparken

Byfjordparken ligger tett på Stavanger sentrum, ved fjorden. På en særlig mer sentral plassering er det vanskelig å finne næringslokaler i Stavanger. Til Byfjordparken kan man gå, sykle eller ta buss. Med bil vil de fleste kjøre mot strømmen.

I Byfjordparken har Dekningspatruljen bygget innendørs mobildekning i 56 000 kvadratmeter topp moderne, miljøvennlige, og fleksible næringslokaler med suveren utsikt over Byfjorden og promenade inn til Torget.

Innendørs Mobildekning

Innendørs Mobildekning var noe Byfjordparken måtte ha for at deres leietakere skulle kunne bruke mobiltelefonen på vanlig måte. I første fase bygget Dekningspatruljen i det midterste bygget på bildet under. I andre fase satte vi opp utendørs antenner som ga dekning til boligblokkene som ligger bak. I tredje fase utvidet vi mobildekningen til bygget til venstre i bygget.

«Omgivelser gir inspirasjon. Inspirasjon gir prestasjon.»

Disse ordene fanger essensen i det Byfjordparken tilbyr: En inspirerende arbeidsplass, der bedriften og den enkelte får mye mer enn et sted å holde til. Byfjordparken tilbyr inspirerende og naturskjønne omgivelser for din virksomhet, rett ved sentrum.

Bygg og lokaler med særpreg og kvalitet

Byfjordparken vil bli et attraktivt sted å jobbe. Ni moderne, særpregede bygg vil ligge i sjøkanten. Prosjektet blir et landemerke ved innseilingen til byen.

Innendørs mobildekning
Innendørs mobildekning Byporthagen

Innvendig er byggene åpne, lyse og luftige. Her er fleksibiliteten stor til å tilpasse lokalene, slik at de blir optimale for din virksomhets behov – med åpne kontorlandskap, cellekontorer, prosjektrom, stillerom og møterom i riktig balanse.

Du kan lese mer om Byfjordparken her

Les om andre bygg vi har levert innendørs mobildekning her

Kontakt oss

Telefon: +47 55 00 55 00
E-post: post@dekningspatruljen.no
Åpningstid: Man – fre: 8:00 – 16:00

Hovedkontor

Noen av våre prosjekter

Havila Kystruten

Byfjordparken

Helse Nord

Bybanen i Bergen

Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du vår personvernserklæring. Les mer