Havila Kystruten

Havila Kystruten er et norsk rederi som seiler den klassiske kystreisen mellom Bergen og Kirkenes med norskekystens mest miljøvennlige skip. Havila Kystrutens fire skip er lastet med verdens største batteripakke slik at du kan du seile gjennom sårbare fjorder i fire timer uten støy eller utslipp. Batteriene lades opp av ren vannkraft når vi er i land, og når batteriene er tomme går vi over på naturgass som kutter CO2 med rundt 25 prosent. Skroget er spesialdesignet for maksimal energieffektivitet, og overskuddsvarme fra kjølevann og sjø blir brukt til oppvarming om bord. På menyen står kortreist mat fra lokale produsenter, og all unødvendig plast er kuttet vekk. Havila Kystruten overgår myndighetenes krav til utslippskutt, og har seilas med nullutslipp som mål. Skipene er 124 meter lang, 22 meter bred, har 10 dekk og en kapasitet på 640 passasjerer.

Dekningspatruljen har vært involvert i byggeprosjektet siden 2019, og har hatt ansvar for design, prosjektering og leveranse av mobilanlegg til alle 4 skipene.

Kontakt oss

Telefon: +47 55 00 55 00
E-post: post@dekningspatruljen.no
Åpningstid: Man – fre: 8:00 – 16:00

Hovedkontor

Noen av våre prosjekter

Dekningspatruljen har levert over 800 dekningsprosjekter siden 2016.

Havila Kystruten
Byfjordparken
Helse Nord
Bybanen i Bergen

Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du vår personvernserklæring. Les mer