Frøya helsetun

Frøya Helsetun Mobildekning

Frøya helsetun er lokalisert på Sistranda i Frøya kommune utenfor Trondheim. Helsetunet består av til sammen 76 boliger i helsetunet hvorav 36 av dem er definert som institusjonsplasser, og 40 plasser er omsorgsboliger for heldøgnsomsorg.

Helsetunet inneholder i tillegg et stort moderne storkjøkken, cafè, fotterapi, frisør, trimrom og flere stuer/samlingsrom for besøkende og pårørende. Til sammen har 100 årsverk sin arbeidsplass på helsetunet. Helsetunet har etablert velferdsteknologi som blant annet gir oversikt over den nøyaktige plasseringen til en person som trykker på trygghetsalarmen sin. Dette sparer verdifulle minutter og sekunder i en akuttsituasjon.

Dekningspatruljen har stått for prosjektering og leveranse av mobilanlegg i helsetunet. Her er det levert et multioperatør mobilanlegg med innendørs mobildekning fra Telenor, Telia og ICE sikrer god dekning til både brukere, besøkende og ansatte.

Les mer om andre prosjekter vi har levert her

Les mer om Frøya Helsetun her

Kontakt oss

Telefon: +47 55 00 55 00
E-post: post@dekningspatruljen.no
Åpningstid: Man – fre: 8:00 – 16:00

Hovedkontor

Noen av våre prosjekter

Havila Kystruten

Byfjordparken

Helse Nord

Bybanen i Bergen

Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du vår personvernserklæring. Les mer