Mobildekning som abonnement

Vi tilbyr nå abonnement på Mobildekning. 

Ta kontakt og få bedre mobildekning der du trenger det!

Å sikre en god innendørs mobildekning kan være økonomisk krevende. Vi har derfor utviklet en egen tjeneste som kalles Smart Mobil abonnement. Vi tilbyr abonnement for Retail, Parkeringsanlegg, Bygg og annet. 

Optimal Mobildekning for Alle Behov

Vår tjeneste er et abonnement som passer for alle kunder som sliter med dårlig innendørs mobildekning. Abonnementet gir multioperatør-dekning, slik at nettet kan benyttes uavhengig av hvilken teleoperatør eller tjenesteleverandør som benyttes. Her er våre spesialtilpassede løsninger:

Smart Mobil Parkering

Abonnementet passer for alle kunder som sliter med dårlig innendørs mobildekning i garasjer og parkeringsanlegg. Det sikrer god dekning i garasjeanlegg og tilstøtende arealer som boder.

Smart Mobil Retail

Abonnementet passer for forhandlere med dårlig mobildekning i butikken og omkringliggende områder. Det sikrer god dekning i butikkarealet og tilstøtende områder som lager og kontorer.

Smart Mobil Bygg

Abonnementet passer for byggeprosjekter med dårlig mobildekning på byggeplassen og omkringliggende områder. Det sikrer god dekning i hele byggeprosjektet og tilstøtende områder som brakker og lager.

Smart Mobil Annet

Abonnementet passer for alle som sliter med dårlig innendørs mobildekning. Det sikrer god dekning i ulike typer bygg og områder, som idrettshaller og konferansesentre.

Kontakt oss

Ring oss på 55 00 55 00 i åpningstiden 8:00 – 16:00 på hverdager, eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du vår personvernserklæring. Les mer