Axxelerator investerer i Dekningspatruljen

Axxelerator Capital AS kjøper 75% av aksjene i Dekningspatruljen AS. Daglig leder Carl W.K Christie og Espen Andre Berentsen åpner nå opp for at alle ansatte vil komme inn på eiersiden i selskapet. Det vil ikke bli noen organisatoriske enderinger i selskapet.


-Vi er både ydmyke og utrolig stolte over å få med Axxelerator på eiersiden. Deres solide erfaring, kunnskap og styrke danner et enda bedre grunnlag for videre utvikling og vekst av selskapet. Vi gleder oss til å fortsette vårt strategiske arbeid med full styrke og håper fremover åta en enda større del av markedet for innendørs mobildekning.


-Vi syns Dekningspatruljen er et spennende selskap, med god historikk på kvalitetsleveranser til mange kunder grunnet en meget kompetent organisasjon. Selskapet har dyktige medarbeidere som har vist god utvikling under Carls og Espens eierskap, og passer godt inn i vår portefølje sier Jon Pran i Axxelerator.


Axxelerator Capital er et norsk investeringsselskap som investerer i etablerte og lønnsomme SMB-selskaper med hovedkontor i Norge. Med evighetens perspektiv, fokus på langsiktig verdiutvikling og tett samarbeid med ledelsen søker Axxelerator å bidra med vekst og lønnsomhet i selskapene. Teamet i Axxelerator har mer enn 100 års erfaring fra direkteinvesteringer og aktivt eierskap i SMB-selskaper.

Se www.axxelerator.no for mer informasjon.

Kontaktpersoner:

Carl W.K Christie, daglig leder i Dekningspatruljen, +47 90 04 84 48

Jon H. Pran, investeringsdirektør i Axxelerator Capital, +47 91 33 93 42

Kontakt oss

Telefon: +47 55 00 55 00
E-post: post@dekningspatruljen.no
Åpningstid: Man – fre: 8:00 – 16:00

Hovedkontor

Noen av våre prosjekter

Havila Kystruten

Byfjordparken

Helse Nord

Bybanen i Bergen

Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du vår personvernserklæring. Les mer